Vilkår og betingelser

Denne nettsiden driftes av Nilsen Oslo. På hele siden refererer begrepene «vi», «oss» og «vår» til Nilsen Oslo. Nilsen Oslo tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra denne nettsiden til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.


Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, går du inn i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("vilkår for bruk", "vilkår og betingelser"), inkludert eventuelle tilleggsvilkår og retningslinjer som det refereres til her og/eller er tilgjengelige via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, selgere, kunder, selgere og/eller innholdsskapere.

Vennligst les disse vilkårene for bruk nøye før du bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, må du ikke bruke noen av tjenestene som tilbys av Nilsen Oslo. Hvis disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Alle nye funksjoner eller ressurser som legges til den nåværende butikken vil også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden når som helst. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Hvis du fortsetter å bruke eller får tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, godtar du å være bundet av disse endringene.

Butikken vår er vert for Shopify Inc, som gir oss e-handelsplattformen der vi kan selge produktene og tjenestene våre til deg.

SEKSJON 1 - VILKÅR OG BETINGELSER NETTBUTIKK.

Ved å akseptere disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst myndig eller at du er myndig og har gitt oss tillatelse til å la en av dine mindreårige bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål eller bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lover om opphavsrett) når du bruker tjenesten.

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.

Brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar oppsigelse av våre tjenester og mulig varsling til myndighetene.

SEKSJON 2 - GENERELLE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten når som helst, uansett årsak.

Du forstår at innholdet ditt (annet enn kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og kan innebære (a) overføringer over forskjellige nettverk og (b) modifikasjoner for å møte tekniske krav for å koble til nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert når den overføres over nettverket.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller på noen måte utnytte noen del av tjenesten, bruken av eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten vår uttrykkelige skriftlige tillatelse .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun for enkelhets skyld og er ikke ment å begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUELL INFORMASJON

Vi påtar oss intet ansvar dersom informasjonen på denne nettsiden ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på denne nettsiden er kun til generelle informasjonsformål og skal ikke brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på denne siden er på egen risiko.

Denne nettsiden kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne nettsiden når som helst. Vi er imidlertid ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på nettsiden vår. Du godtar at det er ditt ansvar å være oppmerksom på eventuelle endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER I TJENESTER OG PRISER

Prisene på våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) når som helst uten varsel. Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av tjenesten.

SEKSJON 5 - LEVERING

Hvor sender vi: Vi sender for tiden overalt i Norge

Gratis frakt

Vi tilbyr nå gratis frakt på alle bestillinger i Norge. Gratis frakt gjelder kun for nye kjøp og vil ikke bli brukt på tidligere kjøp eller returer.

 

Leveringstid

Alle bestillinger behandles innen 1-2 virkedager. Når bestillingen er sendt, kan levering ta opptil 5-12 virkedager.

 

Fraktbekreftelse og ordresporing

Du vil motta en leveringsbekreftelse på e-post når bestillingen din er sendt med et sporingsnummer. Sporingsnummeret vil være aktivt innen 24 timer.

 

Skader

Nilsen Oslo er ikke ansvarlig for produkter som blir skadet eller tapt under frakt. Hvis du mottok bestillingen skadet, vennligst kontakt fraktselskapet for å sende inn et krav.

SEKSJON 6 - NEVERT LEVERING

Når du avviser en bestilling under levering, er du ansvarlig for kostnadene ved å returnere og håndtere varen(e) i bestillingen din. Kostnaden for etterfylling er 200 kr.

Hvis en vare bringes til et hentested (etter at du ikke var hjemme) og du ikke har hentet den innen avtalt tidsramme, anses dette som en kansellering av en bestilling.

SEKSJON 7 - KANSELLERINGSREGLER

Retur av varer

Returfraktkostnader gjelder for alle våre kunder og kan variere.

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, kan du returnere de kjøpte varene i original stand innen 30 dager etter levering. Ved mottak av varene vil kjøpesummen bli refundert.

Alle returer skal varsles via vår kundeservice.

Jeg har mottatt en defekt vare
Hvis du har mottatt en defekt vare, må du umiddelbart kontakte vår kundeservice med følgende informasjon:

 • Ordrenummeret ditt
 • Hvilken gjenstand er skadet
 • En beskrivelse
 • Fotografisk bevis

 

Hvis pakken din har blitt skadet ved levering, vennligst ta et bilde og send det til kundeservice umiddelbart.

Alle krav for skadede pakker må fremsettes innen 7 dager etter leveringsdatoen. Vi kan ikke utstede refusjon, kreditt eller erstatning uten bevis på skaden fra et medlem av supportteamet.

Jeg har mottatt feil vare

I det usannsynlige tilfellet at du har mottatt feil vare, vennligst kontakt supportteamet vårt umiddelbart og gi oss følgende informasjon:

Ordrenummeret ditt

 • Navnet på varen du ikke mottok
 • Navnet på varen du mottok
 • Et bilde av varen mottatt

 

Utveksling

Du kan dessverre ikke bytte varen din med oss. Hvis du ønsker å gjøre det, anbefaler vi at du først returnerer produktet og deretter bestiller riktig vare fra oss.

Dersom en vare er brakt til et hentested (etter at du har vært borte fra hjemmet) og du ikke har hentet den innen avtalt frist, vil dette bli behandlet som et avslag på bestillingen.

Når kunden ønsker å returnere

Når kunden har kjøpt feil produkt, den ikke passer eller ikke lenger vil ha produktet, bæres de faktiske kostnadene ved returforsendelsen av kunden.

Refusjoner

Hvis refusjonen din godkjennes, vil den bli behandlet og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 10 dager før refusjonen vises på bankkontoen din.

Returadresse:

 • Addresse:2nd floor, Building 9, No. 887 Changchun West Roa China (Zhejiang) Pilot Free Trade Zone
 • By:Jinhua
 • Postnummer: 301015
 • Provins:Zhejiang
 • Land:China

*Retur der returprosedyren ikke er fulgt vil ikke bli akseptert.

SEKSJON 8 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt).

Enkelte produkter eller tjenester kan bare være tilgjengelig online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene er kanskje bare tilgjengelige i begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med våre retningslinjer for retur.

Det er gjort alt for å sikre at fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken er så nøyaktige som mulig. Vi kan imidlertid ikke garantere at fargene vises riktig på dataskjermen.

Vi forbeholder oss retten, men har ingen forpliktelse, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til en bestemt person, geografisk område eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produktene, tjenestene, informasjonen eller annet materiale du kjøper eller mottar vil oppfylle dine forventninger eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 9 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON.

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan gjelde for bestillinger plassert fra eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi endrer eller kansellerer en bestilling, vil vi prøve å varsle deg via e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret du oppga da du la inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter eget skjønn, ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp fra butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoen, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg om nødvendig.

Du finner mer informasjon i vår returpolicy.

SEKSJON 10 - EKSTRA VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til verktøy fra tredjeparter som vi ikke har kontroll eller innflytelse over. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til disse verktøyene "som tilgjengelig" uten garantier, representasjoner eller betingelser og uten noen godkjennelse. Vi aksepterer ikke noe ansvar som oppstår fra eller i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Din bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er på egen risiko og eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene som de relevante tredjepartsleverandørene tilbyr verktøyene på.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester vil også være underlagt disse vilkårene for bruk.

SEKSJON 11 - LENKER TIL TREDJEPARTSLEVERANDØRER.

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig gjennom tjenesten vår kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på denne nettsiden kan ta deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å gjennomgå eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og er ikke ansvarlige for, og er ikke ansvarlige for, tredjepartsmateriale eller -nettsteder eller annet tredjepartsmateriale, -produkter eller -tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller ulemper knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les tredjepartsleverandørens retningslinjer og praksis nøye, og sørg for at du forstår dem før du foretar en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

SEKSJON 12 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG

Hvis du sender kreative ideer, forslag, forslag, forslag, planer eller annet materiale til oss på nettet, via e-post, per post eller på annen måte (samlet "Kommentarer") som svar på vår oppfordring (for eksempel en anmeldelse) eller uten oppfordring, godtar du at vi når som helst og uten begrensning kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, redistribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarene du sender til oss i et hvilket som helst medium. Vi er ikke forpliktet til å (1) holde kommentarer konfidensielle, (2) betale et gebyr for kommentarer, eller (3) svare på kommentarer.

Vi har rett, men ikke plikt, til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn fastslår er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte upassende, eller som bryter noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene for bruk.

Du godtar at kommentarene dine ikke krenker rettighetene til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerkerettigheter, personvern, personlige eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale eller datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan forstyrre driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller noen tredjepart med hensyn til opprinnelsen til en kommentar. Du er alene ansvarlig for kommentarene du kommer med og for deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer sendt av deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 13 - PERSONOPPLYSNINGER

Innsending av personopplysninger via butikken er underlagt vår personvernerklæring.

 

SEKSJON 14 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER

Noen ganger kan informasjon på nettstedet eller tjenesten vår inneholde typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transporttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere en bestilling hvis informasjon på tjenesten eller et relatert nettsted er feil når som helst og uten varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert men ikke begrenset til prisinformasjon, med mindre vi er pålagt å gjøre det ved lov. Ingen av de oppgitte oppdaterings- eller fornyelsesdatoene gitt i tjenesten eller på noe relatert nettsted skal tolkes som en indikasjon på at informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 15 - FORBUDT BRUK

 I tillegg til alle andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, har du forbud mot å (a) bruke nettstedet eller dets innhold til ulovlige formål; (b) oppmuntre andre til å begå eller delta i ulovlige handlinger; (c) bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige regler, forskrifter, lover eller lokale forordninger; (d) krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) trakassere, misbruke, ærekrenke, ærekrenke, nedverdige, skremme eller diskriminere andre på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming (f) gi falsk eller villedende informasjon; (g) laste opp eller overføre virus eller andre former for ondsinnet kode som på noen måte forstyrrer eller kan forstyrre funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) samle inn eller spore andres personopplysninger (i) for spam, phishing, pharm, påskudd, edderkopp, gjennomgang eller skrap; (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et annet relatert nettsted hvis du bryter noen av de forbudte brukene.

SEKSJON 16 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING.

Vi garanterer, representerer eller garanterer ikke at bruken av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi kan fjerne tjenesten fra tid til annen på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten og/eller produktene er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som gjøres tilgjengelig for deg gjennom tjenesten, leveres (med mindre det er uttrykkelig gitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjoner, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Nilsen Oslo, våre direktører, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere skal ikke under noen omstendigheter være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffbare, spesielle eller følgeskader. av enhver art, inkludert men ikke begrenset til tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tapte data, kompensasjonskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller produktene innhentet gjennom tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til bruken av tjenesten eller et produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller utelatelser i innholdet eller tap eller skade av type som oppstår ved bruk av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om du har blitt informert om muligheten for slike skader. Siden enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, er vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenset til den maksimale utstrekning loven tillater.

SEKSJON 17 - ERSTATNING

Du samtykker i å holde Nilsen Oslo og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige krav. advokathonorarer , laget av en tredjepart på grunn av eller et resultat av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder her, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 18 - ATDELBARHET

Hvis noen bestemmelse i disse bruksvilkårene viser seg å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel forbli håndhevbar i den grad det er tillatt av gjeldende lov, og delen som ikke kan håndheves skal anses å skille fra disse bruksvilkårene, og slik avgjørelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre bestemmelser.

ARTIKKEL 19 - OPPSIGELSE

Partenes forpliktelser og ansvar som oppstår før oppsigelsesdatoen skal i alle henseender overleve etter oppsigelsen av denne avtalen.

Disse bruksvilkårene vil fortsette å gjelde inntil de sies opp av deg eller oss. Du kan si opp disse bruksvilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller hvis du ikke lenger bruker nettstedet vårt.

Hvis du, etter eget skjønn, mislykkes eller vi mistenker at du ikke overholder noen vilkår eller bestemmelse i disse bruksvilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som skal betales frem til og med oppsigelsesdatoen; og/eller du kan bli nektet tilgang til tjenestene våre (eller deler av disse) tilsvarende.

SEKSJON 20 - HELE AVTALEN

Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve noen rettighet eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.

Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller forretningsregler som vi publiserer på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Enhver tvetydighet i tolkningen av disse tjenestevilkårene skal ikke tolkes til skade for forfatteren.

SEKSJON 21 - GJELDENDE LOV

Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler som vi leverer tjenester til deg under, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Storbritannia.

Enhver tvist, uenighet, uenighet eller krav (inkludert ikke-kontraktuelle tvister eller krav) som oppstår som følge av eller i forbindelse med disse tjenestevilkårene, inkludert eksistensen, gyldigheten, tolkningen, ytelsen, bruddet eller oppsigelsen av disse, eller enhver tvist knyttet til ikke - kontraktuelle forpliktelser som oppstår fra eller i forbindelse med disse tjenestevilkårene skal sendes til og endelig avgjøres ved voldgift i samsvar med Storbritannias administrasjon som er gjeldende på det tidspunktet voldgiftsmeldingen sendes. Loven som gjelder for denne voldgiftsklausulen er loven i Storbritannia. Stedet for voldgift er Storbritannia. Antallet voldgiftsdommere er én. Voldgiften skal foregå på engelsk.

SEKSJON 22 - ENDRINGER I VILKÅRENE FOR SERVICE.

Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettsiden vår regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av vår side eller tjeneste etter publisering av endringer i disse bruksvilkårene vil bli ansett som din aksept av disse endringene.

SEKSJON 23 - ANMELDELSER

Synlighet av anmeldelser

Synlighet av anmeldelser på nettstedet vårt er en del av vår overvåkingspolicy. Dette betyr at hver anmeldelse du leser kontrolleres for autentisitet av en ekspert:

- Sammenligning av en ordre med anmeldelsen. Personen som sendte inn anmeldelsen må ha lagt inn en bestilling på denne plattformen.

Negative anmeldelser

Negative anmeldelser vises ikke på nettstedet vårt. Imidlertid vil anmeldelser bli evaluert og personen som er ansvarlig for anmeldelsen vil bli kontaktet for å gi en passende løsning.

SEKSJON 24 - INFORMASJON OM SELGER

Selskapsnavn: Aiecom Enterprises Limited

Firmanummer: 15301918

Addresse: 4 Maddox Street

postnummer: W1S 1QP

By: London

Land: United Kingdom

If you have any questions or concerns regarding these terms and conditions, please contact us at webshop@nilsen-oslo.com